У Мелітополі представили директора територіального управління ДБР

16:00, 5 декабря 2018
Керівник планує розмістити частину слідчих в обласних центрах.
У Мелітополі представили директора територіального управління ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В середу, 5 грудня, перший заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко представила директора територіального управління ДБР у Мелітополі Дениса Кермана, повідомляє прес-служба ДБР у Facebook.

«Я чітко усвідомлюю, що суспільство уважно стежить за нами і чекає на якісний результат нашої роботи як правоохоронного органу, який повинен забезпечити новий рівень досудового розслідування. Наше завдання — зробити все, аби ці очікування виправдати», — наголосив Керман.

Керівник територіального управління ДБР у Мелітополі вважає, що в майбутньому необхідно розмістити частину слідчих в обласних центрах.

«Наше територіальне управління розпочало роботу в Мелітополі, саме тут ми всі й працюватимемо зараз. Згодом бачу необхідність розмістити частину слідчих в Херсоні та Запоріжжі, що надасть нам можливість більш раціонально та ефективно проводити слідчі та оперативно-розшукові заходи на ввірених територіях, адже більшість наших підслідних працюють саме в обласних центрах», — поділився планами Денис Керман.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що  директор Державного бюро розслідувань Роман Труба провів у Полтаві робоче засідання, під час якого представив директора Полтавського територіального управління ДБР Володимира Тимошка.

Також у Хмельницькому заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Буряк представив директора територіального управління Сергія Палатова.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області