Рада адвокатів України визначила дату проведення з’їзду

15:31, 13 декабря 2018
З'їзд присвячений обранню двох членів ВРП та одного члена ВККС.
Рада адвокатів України визначила дату проведення з’їзду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада адвокатів України визначилась з датою наступного з'їзду. Свій форум адвокати проведуть 15 лютого 2019 року. Рішення було прийняте на останньому засіданні РАУ.

Зазначається, що з'їзд орієнтовно відбудеться у Києві. Він присвячений обранню двох членів Вищої ради правосуддя та одного члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Крім цього, на події сторони обговорять декілька інших питань, серед яких відсутність підтримки Комітету з протидії та запобігання корупції ВР щодо законопроекту №9055, та обговорять інцидент, який стався під час проведення конференції адвокатів в Дніпропетровській області. Тоді зібрання намагались зірвати декілька громадських активістів.

З приміщенням, де пройде форум, визначаться до 31 грудня.

Квота на з'їзд — один делегат від 250 адвокатів, які внесені до ЄРАУ, але не менше п’яти від регіону.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що проект закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» №9055 пройшов низку експертиз на відповідність європейським стандартам і на предмет наявності корупційних ризиків та загалом отримав схвальну оцінку з боку міжнародних та громадських організацій

Крім цього, законопроект про адвокатуру обговорювався і в рамках ще одного круглого столу, який 17 жовтня відбувся в Академії адвокатури України. Тоді до дискусії долучилися, зокрема, колишній адвокат, а нині голова підкомітету Верховної Ради з питань діяльності адвокатури, народний депутат України Андрій Помазанов, а також голова Ради адвокатів Київської області  Петро Бойко.

Додамо, раніше київські адвокати висловилися щодо профільного законопроекту.

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва