Масштабна пожежа у Полтавській області: рятувальники 9 годин гасили вогонь

23:25, 15 декабря 2018
Боротьба з вогнем тривала всю ніч. Постраждалих у наслідок події немає.
Масштабна пожежа у Полтавській області: рятувальники 9 годин гасили вогонь
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Полтавщині 14 грудня о 20:50 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у недіючому приміщенні сільського будинку культури в селі Бреусівка Козельщинського району. Про це повідомляє «Кримінальна Україна».

На місце виклику було направлено відділення Державного пожежно-рятувального поста. Боротьба з вогнем тривала всю ніч, пожежу ліквідували тільки о 6:00. Вогонь знищив шиферну покрівлю даху на площі 200 кв. м. Причина пожежі з'ясовується, люди в результаті події не постраждали.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у місті Коростень Житомирської області горіла квартира в п'ятиповерховому житловому будинку. Від отруєння чадним газом загинула 4-річна дитина, його мама потрапила в реанімацію.

Крім того, ми писали, що в Одесі на вулиці Крилова загорівся покинутий будинок. Рятувальники під час ліквідації пожежі виявили на місці події тіло чоловіка.

Також нам стало відомо, що в Києві сталася пожежа на ринку «Юність». Вогонь гасили дуже довго. Приміщення було замкнено, всередину вдалося потрапити тільки через півгодини, коли розрізали двері і вибили вікна.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України