У страшній пожежі загинули люди на Житомирщині

06:45, 24 декабря 2018
Горів житловий будинок. Вогонь знищив дах і перекриття. Загинули двоє мешканців будинку.
У страшній пожежі загинули люди на Житомирщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

23 грудня о 07:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Галинівка Хорошівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які прокинулись вранці від гучного тріскотіння шиферу. Вони ж і попередили, що в помешканні можуть бути люди. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений дах оселі на загальній площі 50 кв. м. Через кілька хвилин дах упав. Провівши розвідку всередині житла, вогнеборці виявили в кімнаті тіла двох загиблих людей. Це були 38-річний господар та його 34-річна співмешканка.

Силами бійців ДСНС о 08:20 пожежу локалізовано. Ліквідація триває. Вогонь устиг знищити дах та перекриття будинку.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем під час куріння. Остаточні обставини наразі встановлюють фахівці.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що літній чоловік загинув під час пожежі в гаражі автокооператива «Дачний» в Умані. На ліквідацію вогню одразу прибуло дві команди рятувальників. Через півтори години полум'я повністю загасили. Під час пожежі ДСНСівці знайшли тіло місцевого жителя, який останнім часом мешкав у переобладнаному для життя гаражі.

Також ми повідомляли, що у Житомирській області сталася пожежа у приватному дерев’яному житловому будинку. Під час проведення розбору згарища конструкцій будинку бійці ДСНС виявила тіла двох осіб без ознак життя.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва