СБУ попередила збут потужної вибухової речовини

16:52, 26 декабря 2018
Наразі тривають першочергові слідчо-оперативні заходи.
СБУ попередила збут потужної вибухової речовини
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Миколаєві співробітникам СБУ спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом військової прокуратури вдалося попередили збут вибухової речовини пластид, передає прес-служба СБ України.

Спецслужба встановила, що мешканець обласного центру налагодив канал постачання через знайомих, зокрема із району проведення ООС вибухівки та засобів ураження для подальшого збуту у регіоні представникам кримінальних кіл.

Співробітники СБ України задокументували факт продажу зловмисником одного кілограма вибухової речовини.

Правоохоронці затримали «торгівця» на робочому місці під час спроби продажу чотирьох кілограмів пластиду за двісті тисяч гривень.

Наразі у межах відкритого провадження за ч. 1 ст. 263 КК України, тривають першочергові слідчо-оперативні заходи для встановлення всіх осіб, причетних до збуту засобів ураження.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що співробітники контррозвідки Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області попередили диверсійний акт на об’єкті транспортної залізничної інфраструктури Харківщини. 

Крім того, СБУ затримала «голову сільської ради» з Новоазовського района (окупована територія Донецької області), яка допомогла бойовикам.

Додамо, в Одесі суд визнав винним 27-річного чоловіка у скоєнні злочину проти національної безпеки України. За результатами спеціального (заочного) судового розгляду одесита засуджено до 5 років позбавлення волі.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України