Вдарив ножем у шию: в одному із супермаркетів порізали чоловіка

05:00, 28 декабря 2018
Особу 48-річного нападника встановлено. Чоловіка затримали.
Вдарив ножем у шию: в одному із супермаркетів порізали чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

25 грудня, близько 18:00, в одному з торговельних закладів Кропивницького зловмисник поранив ножем у шию чоловіка 1998 року народження. Про це повідомила речниця ГУ НП області Віталіна Бевзенко, що передає CBN.

Інцидент стався у закладі по вулиці Велика Перспективна. Поліцейські встановили особу нападника вже наступного дня. Ним виявився житель Кропивницького 1970 року народження. Чоловіка затримали та оголосили йому про підозру.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Подію кваліфікували як замах на вбивство, причину нападу встановлює слідство.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про криваву бійку з різаниною, яка сколихнула Закарпаття. На місці злочину було виявлено холодну зброю, що нагадувала меч. Один із чоловіків був поранений в шию та спину.

Також ми повідомляли про різанину через ревнощі, що трапилась на Рівненщині. Під час застілля 31-річний чоловік рaптово виxопив ножа з рук і почав завдавати удари спочaтку чоловікові, а потім його співмeшканці.

Ще раніше в Києві чоловік влаштував криваву різанину. Зловмисник, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння вирішив, що знайомий вкрав його мобільний телефон. Через це між ними виник конфлікт, у розпалі якого правопорушник вдарив опонента ножем у живіт.

 

 
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва