Інсульт, кома, набряк головного мозку: батько у Тернополі довів дитину до реанімації

08:45, 28 декабря 2018
Батько скалічив доньку під час гри.
Інсульт, кома, набряк головного мозку: батько у Тернополі довів дитину до реанімації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З геморагічним інсультом, у церебральній комі та з набряком головного мозку до реанімації потрапила малолітня дівчинка після гри з горе-батьком. Про нещастя на лінію 102 повідомив лікар обласної дитячої лікарні. Подія трапилося 25 грудня близько 19:20. Повідомляє прес-служба поліції.

За інформацією правоохоронців, дівчинка ввечері гралася разом з татом. Останній підкидав доньку до гори. Проте під час одного з підкидань, каже чоловік, він помітив, що дитина ослабла в повітрі і зловити її не зміг. Донька впала без свідомості. Дівчинку забрала "швидка". На момент нещастя тато був тверезий. Як стало відомо, тернополянка з дитинства хворіла, пізно почала ходити. Неодноразово проходила реабілітацію в медзакладах.

Що сталося насправді і чи пов’язаний стан та травми дитини з падінням, встановлять медики. Даний факт правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 ККУ — необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що в Запорізькій області 39-річний чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, влаштував стрілянину і підстрелив сина.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді