Видавав себе за співробітника СБУ: правоохоронці викрили зухвалого шахрая

20:04, 17 января 2019
Шахрай за грошову винагороду обіцяв сприяння у вирішенні дозвільних питань у сфері пасажирських перевезень.
Видавав себе за співробітника СБУ: правоохоронці викрили зухвалого шахрая
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

 Співробітники Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України викрили шахрая, який видавав себе за представника підрозділу Центрального апарату СБУ з антитерористичної діяльності, передає прес-служба відомства.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Тисменицького району, представляючись співробітником СБ України, за грошову винагороду обіцяв сприяння у вирішенні дозвільних питань у сфері пасажирських перевезень.

17 січня у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, співробітники внутрішньої безпеки СБУ спільно з працівниками Нацполіції в Івано-Франківській області провели обшуки за місцем проживання зловмисника.

Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили підроблене службове посвідчення співробітника СБУ, пістолет Макарова, перероблений для відстрілу гумових куль, та набої до нього.

 Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київська місцева прокуратура №7 спільно з Головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ викрила групу осіб, які шляхом використання підроблених документів заволоділи нерухомістю громадян і територіальної громади Києва.

Крім того, Харківська місцева прокуратура №4 направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка, підозрюваного у шахрайстві з нерухомістю.

Додамо, у Києві правоохоронцям вдалося затримати шахрая, який ошукав людей на 673 тисячі гривень і 261 тисячу доларів США (близько 7,183 млн гривень).

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва