Колектори катували чоловіка через неіснуючий борг

08:45, 3 февраля 2019
Вихідці з Кавказького регіону хотіли отримати 20 тисяч гривень.
Колектори катували чоловіка через неіснуючий борг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 31 січня, правоохоронці затримали 4 уродженців Грузії віком від 27-ми до 34-х років, які катували чоловіка, передає прес-служба ГУ НП у Миколаївській області.

Зловмисники викрали українця напередодні посеред вулиці. Чоловіка злочинці били та вимагали віддати 20 тисяч гривень неіснуючого боргу. Також іноземці відібрали у нього наявні гроші та мобільний телефон. Відомо, що злочинну діяльність іноземців координувала особа, виходець із Кавказького регіону, яка нині знаходиться в Миколаївському СІЗО за вчинення низки квартирних крадіжок у складі злочинної групи та позиціонує себе як «смотрящий» за слідчим ізолятором.

Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання фігурантів, і в транспортних засобах зловмисників. Вже вилучені наркотичні засоби та зброя.

За сприяння керівництва СІЗО та Пенітенціарної служби був проведений обшук і в одній з камер ізолятора – у результаті обшуку біли виявлені заборонені предмети – телефони, за якими координатор керував діями своїх знайомих на волі.

Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Рівному 15 січня, троє невідомих били 56-річного рівнянина та вимагали у нього гроші. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді