Житомирську область сколихнула зухвала стрілянина: всі подробиці

23:45, 11 февраля 2019
22-річного жителя с. Лісівщина було доставлено до лікарні з пораненням лівого передпліччя.
Житомирську область сколихнула зухвала стрілянина: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У неділю, 10 лютого нічний конфлікт між двома односельцями закінчився для одного з них ушкодженнями з травматичної зброї. Його опонента поліцейські доставили до відділку для з’ясування всіх обставин, передає прес-служба поліції Житомирської області.

Зазначається, що близько 3 ночі до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про надання медичної допомоги 22-річному жителю с. Лісівщина, якого було доставлено з пораненням лівого передпліччя. За словами молодого чоловіка, у нього поцілив з пістолета односелець.

Попередньо з’ясовано, що раптовий словесний конфлікт між потерпілим і 41-річним жителем цього ж села відбувся годиною раніше на вулиці населеного пункту. У розпалі суперечки старший чоловік дістав зі своєї автівки зброю і здійснив кілька пострілів у бік молодшого опонента, одна з куль поцілила йому в руку.

Ймовірного винуватця поліцейські розшукали за місцем його проживання. Наявний пістолет чоловік видав правоохоронцям. Зброю і набої до неї вилучено, нині підготовлено клопотання до суду про направлення їх на експертне дослідження. За попередніми висновками, це сигнально-шумовий пістолет, перероблений і пристосований для відстрілу гумових куль калібру 9 мм. 

У стрільця медиками відібрано кров для дослідження на вміст алкоголю. 

Усі обставини події та походження вилученої зброї встановлюються у рамках провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві затримали підполковника, який, погрожуючи пістолетом Макарова, поцупив таксі у центрі столиці. За попередніми даними, таксист підвіз невідомого чоловіка. Раптом пасажир почав погрожувати водієві пістолетом, після чого сів за кермо Toyota і поїхав в невідомому напрямку.

Також ми повідомляли про стрілянину у нічному клубі в Дніпрі. Прибулі правоохоронці затримали того, хто стріляв, і вилучили у нього пістолет. Ніхто з відвідувачів і співробітників клубу не постраждав.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді