Потерпілих забирав літак: стали відомі подробиці вибуху під Пісками

08:45, 18 февраля 2019
При спробі розмінування здетонував схрон з боєприпасами російських бойовиків.
Потерпілих забирав літак: стали відомі подробиці вибуху під Пісками
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під час розмінування на Донеччині загинув сапер. Троє поліцейських зазнали осколкових поранень. Сталося це у суботу, 16 лютого, під час знешкодження схрону з боєприпасами. Подробиці 5 каналу розповів виконуючий обов'язки начальника Національної поліції в Донецькій області Артем Кисько.

Як стало відомо, схрон із боєприпасами відшукали у покинутому будинку на околиці прифронтового села Нетайлове Ясинуватського району. Коли почали розміновувати — пролунав вибух.

48-річний капітан служби цивільного захисту Олег Моргун загинув на місці. Троє поліцейських зазнали поранень. Їм була надана перша медична допомога. З місця події потерпілих забрав літак санавіації і доправив до лікарні Дніпра. Нині за їхнє життя борються лікарі.

Наймолодшому поліцейському — 21 рік.

«Близько 18:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на виїзді з селища Нетайлове під час розмінування та огляду схрону стався вибух. Співробітники слідчо-оперативної групи повідомили, що ними було виявлено набої, гранати та російські атрибути — «георгіївська стрічка» та російський прапорець. Що саме вибухнуло, буде встановлено під час проведення слідчих дій та експертиз», — прокоментував інцидент т.в.о. начальника Національної поліції в Донецькій області Артем Кисько.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Рівному вибухнув кіоск з шаурмою. Здетонував газовий балон. Постраждала 26-річна продавчиня кіоску, її відправили до лікарні з опіками обличчя.

Крім того, в Черкаській області невідомі підірвали банкомат, який знаходився у приміщенні сільської ради. Банкомат підірвали повітряно-газовою сумішшю.

Також ми повідомляли, що в Дніпропетровській області чоловік кинув у приміщення банку гранату, яка пошкодила вітрини.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва