Автобус переїхав жінку: трагедія на Прикарпатті

10:05, 7 марта 2019
Потерпіла загинула на місці.
Автобус переїхав жінку: трагедія на Прикарпатті
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У результаті аварії потерпіла загинула на місці ДТП ще до приїзду "швидкої". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Івано-Франківській області.

Трагедія сталася 6 березня близько 16:30 у селі П’ядики. 46-річний водій автобуса сполучення Семаківці — Турка наїхав на пасажирку, яка саме вийшла з транспорту на зупинці.

Загибла — 37-річна мешканка села П’ядики.

Деталі з’ясовують слідчі. Відомо, що у водія взяли кров на перевірку алкоголю в крові.

Триває перевірка. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). За статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Чернівцях трапилася дорожня аварія, в результаті якої в реанімацію потрапила жінка: маршрутний автобус збив постраждалу на пішохідному переході.

Крім того, ми повідомляли, що у столиці на вулиці Вільшанській сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій ледь не постраждали троє дітей. Відзначається, що автомобіль Volkswagen Touareg врізався в Audi Q7. Після зіткнення винуватець аварії не загальмував, а продовжив таранити машину.

Також ми писали, що стали відомі деталі моторошної ДТП в столиці, коли зіткнулись легкові автомобілі Skoda та Audi з мотоциклом.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва