Ґвалтували 4-річну доньку: ВС визначив підсудність справи

19:21, 11 марта 2019
Подружжя є вихідцями з однієї країн Кавказького регіону.
Ґвалтували 4-річну доньку: ВС визначив підсудність справи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський районний суд м. Полтави повідомив, що кримінальна справа за обвинуваченням подружжя у ґвалтуванні 4-річної доньки заради порнографічних відео, згідно з ухвалою Верховного Суду від 28 лютого 2019 року, була направлена для розгляду за підсудністю до Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це передає прес-служба суду.

У суді нагадали, що ухвалою Київського районного суду м. Полтави від 11 лютого 2019 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню подружжя Г. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 149 (Торгівля людьми), частиною четвертою статті 152 (Згвалтування), частиною третьою статті 153 (Сексуальне насильство), частиною другою статті 156 (Розбещення неповнолітніх), частиною п'ятою статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України, направлено з клопотанням про визначення підсудності.

В обвинувальному акті зазначалось, що подружжя, яке є вихідцями з однієї країн Кавказького регіону, протягом останніх двох років використовували свою малолітню дочку для створення порнографічних відео. Зловмисники вступали з малолітньою дитиною у статеві зносини, фіксуючи це на відео. Продаж відеофайлів відбувався в анонімному сегменті інтернету, а для оплати використовували криптовалюту.

Правоохоронці України та Республіки Білорусь спільно виявили іноземця, який замовляв порнографічні відео і фінансував злочинну діяльність подружжя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронні органи України і Білорусі задокументували діяльність іноземця, який замовляв порнографічні відео в української родини. Органи досудового слідства встановили, що 40-річний житель міста Мінськ займався створенням сценаріїв для фільмів порнографічного характеру, фінансував діяльність подружжя і надавав вказівки для створення порнографічної продукції за участю дитини. Для конспірації своїх дій особа використовувала кріптогаманець.

Крім того, в Обухові під Києвом затримали небезпечного педофіла, який неодноразово розбещував і ґвалтував дітей. Його підозрюють в 15 випадках, що сталися між 2007 і 2012 роками.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде