Загадкова смерть: 16-річна дівчина повісилась на Чернігівщині

01:00, 14 марта 2019
Самогубця повісилася в літньому душі.
Загадкова смерть: 16-річна дівчина повісилась на Чернігівщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Чернігівщині повісилася 16-річна дівчина. Про це повідомляє «ЧЕline», посилаючись на власні джерела.

До Носівського відділу поліції звернувся брат дівчини, житель села Володькова Дівиця, і повідомив, що його неповнолітня сестра покінчила життя самогубством.

Відомо, що дівчині було 16 років, вона навчалася в Київському залізничному технікумі. Самогубця повісилася в літньому душі.

Близькі та знайомі характеризували дівчину позитивно, алкоголем вона не зловживала. Передсмертної записки не знайшли. Труп направили до моргу.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що під Харковом студентка повісилась на високовольтній вишці. Поліцейські ідентифікували особу за зошитами, які були розкидані на місці трагедії.

Також ми повідомляли, що в Дніпрі пенсіонер повісився на жіночих панчохах. Тіло 71-річного чоловіка знайшли в лісопосадці. Померлий стояв на колінах із зашморгом на шиї.

До того ж ми писали, що під Одесою 7-річна дитина випадково повісилася на ланцюгу. Хлопчика знайшов мертвим його старший брат. Поліція з'ясувала, що малюк грався на копиці сіна у дворі свого будинку і заплутався в ланцюгах, які висіли на опорах сіносховища.

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва