Понад 1 мільйон гривень «роздерибанили» на ремонті скверу у Києві

05:00, 21 марта 2019
Підозрюється колишній директор приватного товариства.
Понад 1 мільйон гривень «роздерибанили» на ремонті скверу у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київською місцевою прокуратурою №10 повідомлено про підозру колишньому директору приватного товариства в умисному привласненні бюджетних коштів на загальну суму близько 1 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор приватного  товариства, що виконувало роботи з облаштування зелених зон скверу та установлення огорож по вулиці Богдана Гаврилишина в Шевченківському районі м. Києва, не виконавши необхідний обсяг робіт та завищивши вартість виконаних, привласнив бюджетні кошти на зазначену суму.

Дії директора товариства кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 КК України (Розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах), санкція якої передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років з конфіскацією майна.

На даний час вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу та пред’явлення цивільного позову про відшкодування завданих збитків.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд провів підготовче засідання у справі стосовно розкрадання 20 млн гривень в Укрзалізниці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки