Убив пенсіонера садовими ножицями: трагедія у Львівській області

16:40, 25 марта 2019
Від отриманих травм у груди та шию потерпілий помер.
Убив пенсіонера садовими ножицями: трагедія у Львівській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29-річний чоловік під час сварки убив 65-річного пенсіонера садовими ножицями. Традегія сталася 20 березня у місті Винники. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Органами прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). «Встановлено, що 29-річний зловмисник під час раптового конфлікту з 65-річним пенсіонером завдав йому численних ударів садовими ножицями у груди та шию, від який потерпілий помер. Після скоєного правопорушник напідпитку пішов на горище будинку, де заснув, а згодом був виявлений правоохоронцями»,  повідомляє відомство.

Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру. За клопотанням сторони обвинувачення фігуранту обрано найсуворішу міру запобіжного заходу  тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, призначено низку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії. У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Харкові напали на чоловіка посеред вулиці. Злодій намагався вкрасти телефон у жінки. Коли за неї вступився чоловік, зловмисник дістав ніж.

Також ми повідомляли про вбивство 16-річної дівчини на Волині. Подробиці жахливого злочину розповів обвинувачений у справі.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді