Депутата на Київщині затримали на хабарі копу: є подробиці

08:30, 11 апреля 2019
На поточний момент тривають невідкладні слідчі дії, депутата обласної ради затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Депутата на Київщині затримали на хабарі копу: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області затримано депутата обласної ради при одержанні $5 тисяч хабара за вплив на працівника поліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Прокуратурою Київської області спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у Києві, та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою Генеральної прокуратури України за оперативного супроводу управління захисту економіки в Київській області затримано депутата обласної ради, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 5 тис. доларів США за вплив на начальника слідчого відділу ГУНП одного з районів з метою повернення вантажного автомобіля, який є речовим доказом у кримінальному провадженні», — сказано у повідомленні.

На поточний момент тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, депутата обласної ради затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Чиновнику готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням такої вигоди, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, а також клопотання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі теруправління ДБР, розташованого в Мелітополі, затримали старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 10 000 гривень.

Крім того, ми писали, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та управлінням захисту економіки Нацполіції викрили на хабарі посадовця однієї з районних прокуратур Одеської області.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси