У Києві «замінували» всі супермаркети відомої мережі

03:00, 14 апреля 2019
Впродовж всієї ночі співробітники вибухотехнічної служби обшукували приміщення магазинів.
У Києві «замінували» всі супермаркети відомої мережі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В ніч проти 13 квітня на електронну пошту мережі продуктових магазинів "Ашан" надійшло анонімне повідомлення про мінування магазинів у Києві та Дніпрі. Про це повідомляє видання Інформатор з  посиланням на поліцію.

Після отримання повідомлення працівники магазинів інформацію передали поліції і до всіх будівель міст почали прибувати екіпажі патрульних.  З приміщень супермаркетів евакуювали персонал, адже повідомлення про мінування почали надходити вже після закриття магазинів, тож завдяки цьому вдалося уникнути паніки.

Впродовж всієї ночі співробітники вибухотехнічної служби обшукували приміщення магазинів. Дотепер інформації про виявлення підозрілих предметів не надходило.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 4 квітня 2019 року, близько 12:50 надійшла інформація про замінування будівлі Центрального апеляційного господарського суду.

У зв’язку з евакуацією робітників та відвідувачів, проведенням  перевірки будівлі і прилеглої території суду на наявність вибухових речовин і пристроїв роботу суду було припинено.

Додамо,  15 березня повідомляли про «замінування» Шевченківського райсуду Києва.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді