Купол храму впав: під Харковом згоріла церква РПЦ

05:00, 16 апреля 2019
Охоплений полум'ям купол впав на землю.
Купол храму впав: під Харковом згоріла церква РПЦ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Люботині Харківської області згорів храм Миколи Чудотворця, який належав Російській православній церкві в Україні. Про це повідомляється на сторінці «Харків 1654» у Facebook. Як відомо, пожежа почалася о 18:10 14 квітня і швидко охопила 120 кв. м. Зазначається, що охоплений полум'ям купол впав на землю.

На місце інциденту прибули 6 пожежних підрозділів. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Станом на 19:40 пожежу локалізували. Причини та обставини інциденту пообіцяли встановити після того, як вогонь повністю загасять.

Відомо, що храм Миколи Чудотворця побудували ще в 1890 році, проте за часів Другої світової війни він був зруйнований, і на тому самому місці облаштували залізничне управління. Храм реконструювали в 1975 році, тоді ж побудували вівтарну частину, праве крило і декілька службових приміщень.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Чернігівській області невідомі побили двох рятувальників, які гасили суху траву.

Крім того, ми писали, що в Оболонському районі столиці на вулиці Автозаводській, 61 в результаті пожежі в 16-поверховому будинку загинули дві людини.

Також нам стало відомо про масштабну пожежу, що відбулася недалеко від вул. Баренбойма, 10 у Голосіївському районі столиці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді