Побив, задушив і залишив на городі: на Вінниччині сталася трагедія

23:45, 23 апреля 2019
Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.
Побив, задушив і залишив на городі: на Вінниччині сталася трагедія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Моторошне вбивство сталося у Калинівському районі Вінницької області у ніч на 22 квітня. Тіло задушеної 40-річної жінки знайшли на городі на околиці села Вишневе. Під підозру поліції потрапив співмешканець убитої. Правоохоронці кажуть: чоловік побив та задушив жінку через побутову сварку, передає naparise.com.

За даними поліції, зі своїм 40-річним співмешканцем жінка напередодні працювала на городі. «Чоловік раніше неодноразово потрапляв у поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Спочатку підозрюваний свою причетність до вчинення злочину заперечував, але наявні докази та закривавлений одяг змусили його зізнатися у вчиненому та розповісти обставини трагедії. За словами затриманого, після розпиття спиртних напоїв між ним та співмешканкою виникла сварка, під час якої він побив її та задушив. Коли зрозумів, що жінка померла, він викликав швидку допомогу. Лікарям розповів, що залишав город, а коли повернувся, побачив співмешканку мертвою», — йдеться у повідомленні поліції Вінниччини.    

Зараз чоловіка затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Одесою затримали чоловіка, який убив власну доньку.  

Крім того, стало відомо, що на Рівненщині жінка сховала мертве немовля у підсобці. Горе-матір наковталась піґулок для того, щоб викликати передчасні пологи.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва