Київський апеляційний суд залишив під вартою екс-голову Апеляційного суду Криму

17:11, 25 апреля 2019
Ухвалу слідчого судді Голосіївського райсуду Києва залишено без змін.
Київський апеляційний суд залишив під вартою екс-голову Апеляційного суду Криму
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 25 квітня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 26 березня 2019 року, якою задоволено клопотання слідчого відділу прокуратури Автономної Республіки Крим та продовжено строк застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до Валерія Чорнобука строком на 60 днів до 24 травня 2019 року включно в межах строку досудового розслідування. Про це передає прес-служба суду.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 26 березня 2019 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту — без задоволення», — йдеться у повідомленні.

У суді також нагадали, що Чорнобук В.І. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд обрав запобіжний захід екс-голові Апеляційного суду Криму.

Після того стало відомо, що у Верховному Суді спростували повідомлення ЗМІ про поновлення судді Чорнобука на посаді.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде