Іспит для кандидатів у приватні виконавці: оприлюднили чергові результати

10:40, 15 мая 2019
Результати оприлюднило Міністерство юстиції України.
Іспит для кандидатів у приватні виконавці: оприлюднили чергові результати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кваліфікаційна комісія приватних виконавців (далі — Комісія) повідомляє, що 13.05.2019 відповідно до вимог статей 19, 21 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та розділу V Порядку допуску до професії приватного виконавця, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 25.10.2016 №3053/5, проведено кваліфікаційний іспит осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця, та затверджені його результати. Про це повідомляє офіційний сайт Мін’юсту.

«Згідно з протоколом засідання Комісії від 13.05.2019 №38 за результатами проведення кваліфікаційного іспиту прийнято рішення видати посвідчення приватного виконавця 5 особам, які склали іспит, та відмовити у видачі відповідних посвідчень 9 особам, які іспит не склали (інформація про результати кваліфікаційного іспиту та список осіб, щодо яких прийнято рішення про видачу/відмову у видачі посвідчення приватного виконавця, додається).

Одночасно Комісія повідомляє, що особам, які успішно склали кваліфікаційний іспит та відносно яких Комісією прийнято рішення про видачу посвідчення приватного виконавця, Міністерством юстиції України будуть видані відповідні посвідчення протягом 10 днів з дня складення кваліфікаційного іспиту», — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що приватні виконавці провели семінар, на якому обговорили проблеми виконання судових рішень.

Крім того, Комісія затвердила графік складання кваліфікаційного іспиту особами, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва