Турчинов пішов з посади секретаря РНБО: що відомо

17:47, 17 мая 2019
Турчинов перебував на посаді з січня 2015-го по травень 2019 року.
Турчинов пішов з посади секретаря РНБО: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов подав у відставку у зв'язку із припиненням повноважень Президента України. Про це повідомила прес-служба РНБО.

«У зв'язку із припиненням повноважень Президента України, який призначав мене на посаду, прошу розглянути питання щодо припинення відповідно до законодавства моїх повноважень як Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Враховуючи продовження збройної агресії Російської Федерації проти України, готовий безпосередньо на військовій службі у будь-якому військовому підрозділі або військовому формуванні і надалі захищати нашу країну», — заявив О.Турчинов.

Відомо, що Турчинов перебував на посаді з січня 2015-го по травень 2019 року. За цей період були зроблені суттєві кроки по зміцненню оборони та безпеки країни.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Турчинов збирається йти з посади

Також ми писали, що секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що Російська Федерація готується до масштабної війни, і першою її точкою стане Україна.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді