Зеленський висунув вимоги до Ситника і Холодницького: що відомо

13:50, 31 мая 2019
Президент гарантуватиме незалежність антикорупційних інституцій.
Зеленський висунув вимоги до Ситника і Холодницького: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Володимир Зеленський провів зустріч з очільником НАБУ Артемом Ситником та головою САП Назаром Холодницьким. Про це йдеться на офіційному сайті Президента України.

Вказано, що на зустрічі обговорили пропозиції щодо підвищення ефективності спеціалізованих антикорупційних органів. «Громадяни України вимагають невідворотності покарання для корупціонерів. Наявність відчутних результатів у розслідуванні резонансних корупційних злочинів протягом найближчих трьох місяців буде показником спроможності САП і НАБУ відповісти на очікування українців»,  йдеться в повідомленні.

Президент наголосив, що особисто гарантуватиме незалежність антикорупційних інституцій і захист від втручання у їхню діяльність.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський анонсував законопроект про незаконне збагачення. Ми аналізували, чи врахує Президент помилки попередників та зауваження європейських експертів.

До того ж, стало відомо, що НАБУ закрило всі справи про незаконне збагачення.

Також «Судово-юридична газета» публікувала думку члена команди Президента Зеленського Дениса Монастирського щодо реформи правоохоронної системи.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде