18 ударів ножем: у Києві жорстоко вбили студента

05:00, 1 июня 2019
У Києві розгорівся скандал.
18 ударів ножем: у Києві жорстоко вбили студента
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

6 квітня в пабі на Шулявці студенту Національного авіаційного університету Артему завдали близько 17–18 ножових поранень. Через два тижні після інциденту хлопець помер. Підозрюваних затримали тільки на днях, однак вони намагаються уникнути покарання. Про це повідомив блогер Олександр Барабошко, передає nnovosti.info.

«Двох убивць затримали днями на Волині. Але далі не менш жахлива історія. Одного з них відпустили відразу і іншого теж  на підставі рішення суду. Один з них зізнався, що різав Артема, сказав, що завдав 5–6 ударів ножем. Наскільки мені відомо, вони всіляко намагаються уникнути покарання. І хоча нападників було кілька, зараз взагалі йде мова про запобіжний захід тільки для однієї людини. Справу можуть зажувати, як це часто буває в українських судах»,  написав Барабошко.

Пізніше блогер опублікував відео з засідання суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Андрію Дудці.

«На відео Дудка фактично зізнається у скоєному. Розповідає, що для самооборони наносив удар за ударом ножем. Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі своїми «побратимами». Люди, які тренувалися в залах і на патріотичних підготовках, захищалися від одного Артема ножами. Ховався Дудка у волинських лісах, розповідає, що був на тренінгу без зв'язку. Дудка  член ВГО «Сокіл», в той вечір з ним були і інші «побратими» з цієї організації»,  уточнив Барабошко.

Він підкреслив, що все «вішають» на Дудку, а другий затриманий раптом став свідком. Суд обрав Дудці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Коломиї адвокат застрелив дружину з обрізу й застрелився сам.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді