Справа Януковича: з’явились нові подробиці

12:14, 13 июня 2019
Суд визначив дати наступних судових засідань.
Справа Януковича: з’явились нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 13 червня, відбулося засідання Київського апеляційного суду на вирок у справі за обвинуваченням Віктора Януковича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 111; ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 Кримінального кодексу України. Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган.

«Колегія суддів Київського апеляційного суду вирішила призначити запасного суддю під час апеляційного розгляду у даному кримінальному провадженні відповідно до вимог КПК України.

Також суд визначив дати наступних судових засідань.

15.07.2019 року 11:00 год.

22.07.2019 року 11:00 год.

Представник сторони обвинувачення прокурор Руслан Кравченко повідомив, що сторона обвинувачення впевнена, що вирок Оболонського районного суду міста Києва законний, обґрунтований та вмотивований, у зв’язку з чим також впевнена у своїй перемозі апеляційна інстанція», — йдеться у повідомленні.

Також вона нагадала, що 24 січня 2019 року Оболонський районний суд м. Києва ухвалив рішення у справі за обвинуваченням В. Януковича про визнання його винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (Державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 (Планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни) Кримінального кодексу України, та призначення йому покарання у виді 13 років позбавлення волі. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Оболонський районний суд Києва виніс вирок Віктору Януковичу. Політика-втікача визнали винним у державній зраді та призначили йому покарання в вигляді 13 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Також ми повідомляли, що 25 січня відбулася прес-конференція Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА), де, як раніше анонсувалося, мали назвати переможця конкурсу на управління колишньою резиденцією Віктора Януковича «Межигір’я».

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва