Зухвалий крадій намагався покінчити з собою на місці злочину

08:45, 30 июня 2019
Чоловік перерізав собі горло.
Зухвалий крадій намагався покінчити з собою на місці злочину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київський області крадій намагався вчинити самогубство на місці злочину. Його врятувала поліція охорони. Про це повідомляє прес-служба поліції.

34-річний житель міста Яготин програв значні кошти і щоб якось покращити матеріальне становище — вирішив обікрасти місцевий магазин.

«Детально продумав усі дії. З дому він взяв усе необхідне для цього: болгарку, продовжувач, змінний одяг. Батькам сказав, що пішов на нічну зміну. Чоловік у робочий час проник до універмагу в місті Яготин і переховувався у підвалі, доки не закрили магазини», — повідомили у поліції.

Далі зловмисник вирізав усі перепони болгаркою.

Однак, проникнути у пункт обміну валют та різні відділи магазину він не зміг. У поліції розповіли, що у той час, коли крадій намагався проникнути до ювелірного відділу, спрацювала сигналізація і за лічені хвилини наряд поліції охорони Яготинського району прибув до торгового закладу.

«Коли зловмисник побачив поліцейських, він перелякався і полоснув себе по шиї канцелярським ножем, щоб не потрапити до рук поліції і не відповідати за скоєний злочин. Також молодик подзвонив батькам і благав у них пробачення за таке нікчемне його життя», — йдеться у повідомленні.

Чоловіка оперативно госпіталізували.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Львові чоловік зарізав власного сина.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді