Нетверезий чоловік задушив вагітну жінку: вбивця постане перед судом

16:40, 16 июля 2019
Зловмисник штовхнув жінку на підлогу, а коли потерпіла почала чинити опір — задушив її.
Нетверезий чоловік задушив вагітну жінку: вбивця постане перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Новомосковському районі 24-річний чоловік вбив вагітну жінку. Справу передали до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Відомо, що наприкінці квітня 2019 року мешканець с. Орлівщина разом зі співмешканкою, що перебувала на дев’ятому місяці вагітності, розпивали алкогольні напої у своєму будинку. На побутовому ґрунті між ними виникла сварка, під час якої чоловік штовхнув жінку на підлогу, а коли потерпіла почала чинити опір — задушив її. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник скинув тіло убитої у колодязь.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст.115 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Миколаєві горе-матір завдала 22 удари ножицями своїй дитині.

Також  ми писали, що в Києві у квартирі за місцем мешкання жінка задушила своє 6-місячне немовля. Після цього пішла з дому у невідомому напрямку.

Крім того, на Закарпатті 56-річний чоловік убив власного сина. Зловмисник при затриманні не чинив опору та признав свою провину. Його сину було 32 роки. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки