У столичній багатоповерхівці знайшли закривавленого чоловіка

07:45, 23 июля 2019
Чоловік отримав декілька поранень ножем.
У столичній багатоповерхівці знайшли закривавленого чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У будинку на Оболонському проспекті між поверхами виявили закривавленого чоловіка. На адресу відразу виїхала слідчо-оперативна група та наряди патрульних. Потерпілого доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Під час огляду місця події правоохоронці виявили в оселі постраждалого сліди крові та з'ясували, що напередодні там відбувалося застілля, повідомляє прес-служба поліції.

Після проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції затримали підозрюваних, причетних до події, які переховувались у знайомого. Правопорушниками виявилися 28-річна жінка та 42-річний чоловік, раніше судимий за крадіжку, котрий, до того ж, перебував у розшуку за скоєння розбою у Шевченківському районі Києва.

Поліцейські встановили, що напередодні пара познайомились із місцевим мешканцем. Чоловік запросив нових приятелів додому. В ході спілкування між ними відбулась сварка, внаслідок чого гість кілька разів вдарив по голові власника помешкання. Після цього зловмисники забрали у нього два мобільні телефони та намагалися втекти. Проте потерпілий спробував їх наздогнати у під'їзді, де зловмисник кілька разів вдарив його ножем.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку помешкання зловмисників правоохоронці вилучили одяг із плямами крові та один з телефонів потерпілого. Другий гаджет пара встигла здати в ломбард.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні тяжкого злочину. Зловмиснику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у київському озері знайшли труп.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки