Коли уряд складе повноваження: Гройсман зробив заяву

12:20, 24 июля 2019
24 липня проходить чергове засідання Кабінету міністрів України.
Коли уряд складе повноваження: Гройсман зробив заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, коли його уряд складе повноваження. Інформація про це прозвучала в ході засідання Кабінету міністрів 24 липня.

«Наш уряд, я як прем'єр-міністр, ми складаємо свої повноваження перед новообраною Верховною Радою України на першому засіданні. Далі ми будемо виконувати обов'язки до часу формування нового уряду. Я надіюся, що це відбудеться достатньо швидко, і хотів би, щоб засідання першого парламенту теж відбулося достатньо швидко», — підкреслив прем'єр.

Гройсман зазначив, що цей склад Кабміну підготує країну до проходження опалювального сезону.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що 24 липня під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана проходить чергове засідання Кабінету міністрів України. Уряд планує змінити порядок формування оборонного замовлення.

Також українці визначилися з трійкою лідерів на пост прем'єр-міністра України. Про це свідчать результати соцопитування Київського міжнародного інституту соціології.

Додамо, що кандидатів на посаду прем'єр-міністра значно більше, ніж обговорюється в ЗМІ. Радник Президента розповів про переговори з деякими кандидатами.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва