Бив власну дружину: чоловік проведе за ґратами 2 місяці

13:53, 7 августа 2019
Засуджений систематично ображав власну жінку, зловживав алкоголем, застосовував психологічний тиск та фізичне насильство.
Бив власну дружину: чоловік проведе за ґратами 2 місяці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Овідіополі Одеської області 36-річного чоловіка засудили через домашнє насильство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури регіону.

Відомо, що подружжя прожило більше 20 років у цивільному шлюбі та має 5 дітей. Але чоловік останнім часом став поводити себе жорстоко, систематично ображати жінку, зловживати спиртними напоями, застосовувати психологічний тиск та фізичне насильство.

За захистом своїх прав громадянка зверталася до поліції, кривдника неодноразово притягували до адміністративної відповідності за систематичне насильство у сім’ї.

Таким чином, його умисні дії кваліфіковані як злочин — домашнє насильство, що завдає фізичних, психологічних страждань, призводить до розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності, погіршення якості життя потерпілої (ст. 126-1 КК України).

Під час судового розгляду чоловік свою провину визнав та розкаявся. Його засуджено до 2 місяців арешту та взято під варту в судовій залі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Київській області чоловік зарубав сокирою колегу і втік. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці.

Також ми повідомляли, що в Києві чоловік у стані алкогольного сп’яніння напав на сусідку, побив дружину і на очах дітей викинув з вікна 12-го поверху собаку

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду