Побив дружину і викинув собаку з вікна: п'яний дебошир поставив Київ «на вуха»

06:00, 15 марта 2019
П’яний чоловік напав на сусідку, побив дружину і викинув з 12 поверху собаку.
Побив дружину і викинув собаку з вікна: п'яний дебошир поставив Київ «на вуха»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння напав на сусідку, побив дружину і на очах дітей викинув з вікна 12-го поверху собаку. Інцидент стався ввечері 13 березня, повідомляє Київ Оперативний.

Зазначається, що близько 22.30 на лінію 102 надійшов виклик від жінки про те, що її чоловік прийшов додому в дуже п’яний.

Як виявилося, до того, як зайти додому, він напав на парковці на сусідку, погрожував їй фізичною розправою та сказав, що спалить її авто через те, що вона припаркувалась на "його місці".

Вдома агресія чоловіка вже була спрямована на дружину. Він почав лупцювати жінку на очах двох дітей 10 та 5 років. Коли вона відбивалася, пошкрябала йому ніс, що ще більше розлютило нападника, після чого він на очах дітей викинув з вікна 12-го поверху собаку, який майже одразу загинув.

“Зі слів жінки, вона і раніше ставала жертвою сімейного насилля, однак всі її заяви до правоохоронців Оболонського району ніяких результатів не дали”, — йдеться в повідомленні.

Зазначено, що чоловік неодноразово погрожував співробітникам поліції звільненням, прикриваючись «впливовими зв’язками із депутатами».

Також  стверджують, що цим чоловіком є колишній директор асоціації зовнішньої реклами Києва Максим Чаленко. Повідомляється, що з серпня минулого року він знаходиться під слідством за те, що намагався дати хабар начальнику Управління реклами КМДА.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Київській області чоловік зарубав сокирою колегу і втік. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці.

Також ми повідомляли про  загадкове вбивство на Київщині: знайшли труп із проломленою головою, на тілі були численні поранення.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва