Партія «Сила і честь» позбулася 8 своїх членів: що сталося

13:15, 9 августа 2019
В партії Ігоря Смешка звинувачують вісьмох членів політсили в діяльності, яка завдала шкоди «Силі і честі» напередодні виборів до ВР.
Партія «Сила і честь» позбулася 8 своїх членів: що сталося
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Політична партія Ігоря Смешка «Сила і честь» 8 серпня вирішила припинити членство вісьмох  депутатів цієї політсили, повідомляє DW.

Серед виведених з лав політсили «за дії, що дискредитують партію та спрямовані на її розкол», — перший заступник голови політсили Олександр Кіхтенко, а також члени політради Михайло Нечипорук, Юрій Черкасов та член контрольно-ревізійної комісії партії Юрій Ляховський. Про це йдеться в оприлюдненій заяві партії. До того ж членства в партії позбавили голів правління Дніпропетровської, Херсонської, Чернігівської і Харківської обласних організацій партії Ігоря Смешка.

У політичній раді зазначили, що з їх боку були дії на зниження рейтингу партії, а саме: «Маніпулятивна та неправдива» інформація у зверненнях деяких представників «Сили і честі», оприлюднених у ЗМІ незадовго до парламентських виборів, завдала політсилі «суттєвої шкоди».

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що партія Саакашвілі судиться з ЦВК.

Крім того, ми писали про те, що Смешко озвучив стратегію повернення Криму.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва