В кабінеті заступника Генпрокурора знайшли «прослушку»

15:20, 19 августа 2019
В ГПУ це пов’язують із тим фактом, що Анжела Стрижевська є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по Артему Ситнику.
В кабінеті заступника Генпрокурора знайшли «прослушку»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

17 серпня в службовому кабінеті заступника Генерального прокурора Анжели Стрижевської виявили несанкціоновані прослуховуючі засоби. Про це повідомляє речниця Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

В ГПУ це пов’язують із тим фактом, що Анжела Стрижевська є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по Артему Ситнику.

«Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника Генпрокурора, або від самого Генерального прокурора. Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника Генпрокурора. Натомість жоден із заступників ГПУ, Генпрокурор чи керівник САП таку «прослушку» не санкціонували», — йдеться у повідомленні.

За фактом виявлення несанкціонованої «прослушки» в кабінеті заступника Генпрокурора СБУ було зареєстроване кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під час обшуку в кабінеті одеського судді знайшли прослушку й приховані камери.

Також ми писали, що на Тернопільщині невідомі прослуховували кабінет та приймальню голови суду.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей