Кабмін засідатиме в закритому режимі: рішення будуть ухвалюватися за зачиненими дверима

15:45, 2 сентября 2019
Міністри радитимуться без присутності преси.
Кабмін засідатиме в закритому режимі: рішення будуть ухвалюватися за зачиненими дверима
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 вересня відбулося перше відкрите засідання нового Кабінету міністрів. Журналісти мали змогу відчути на собі перші зміни. Наразі пресу не пускають до зали Кабміну, де засідають міністри, повідомляє strana.ua.

За розпорядженням Гончарука, відтепер засідання Кабміну будуть проходити в зміненому режимі. Міністри радитимуться без присутності преси, а після — виходити до журналістів на брифінг і повідомляти про ключові рішення, зазначив новий прем’єр.

«Ми змінимо трохи підходи в роботі уряду, будемо називати речі своїми іменами. Зокрема, хочемо відкрити вільний прохід на територію Кабміну. ​​Зараз вирішуємо, як це можливо з точки зору безпеки. При цьому засідання уряду не буде перетворюватися на шоу», — заявив Гончарук.

За його словами, вихід до преси очікується пізніше.

«Сьогодні велике організаційне засідання. А першим нашим рішенням буде проект (ми зустрічалися з Аваковим), який ліквідує економічний відділ в МВС, щоб поліція не втручалася в діяльність бізнесу. Це було прописано в програмі Володимира Зеленського», — розповів Гончарук.

Варто наголосити, що в понеділок, 2 вересня, на засідання Кабміну акредитувалася рекордна кількість журналістів — 120 осіб. Це вдвічі більше, ніж зазвичай.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що учасники обміну полоненими чекають на указ Зеленського про помилування.

Крім того, ми писали, що в Україні відбудеться масштабна приватизація.

Також відомо, що Володимир Зеленський доручив скасувати земельний мораторій, легалізувати гральний бізнес і видобуток бурштину.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва