В Україні оновили склад Громадської ради при МВС

11:11, 3 сентября 2019
Головою Ради обрали Володимира Мартиненка.
В Україні оновили склад Громадської ради при МВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні сформовано новий склад Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ. До неї увійшло 20 представників інститутів громадянського суспільства. Про це йдеться на сайті МВС України.

Так, одразу після установчих зборів Громадська рада провела своє перше засідання, на якому були сформовані керівні органи та заплановані завдання на найближче майбутнє.

Зазначається, що головою Ради обрали Володимира Мартиненка, заступником став Микола Момот, а секретарем обрали Олександра Скринського.

Новосформована Громадська рада планує підготувати проекти нормативних документів щодо заборони використання заглушок ременя безпеки, розробити проекти змін до антикорупційного законодавства та підготувати запити до уповноважених органів щодо транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський зауважив, що Авакова потрібно залишити на посаді міністра внутрішніх справ.

Також ми повідомляли, що колегія Міністерства внутрішніх справ висловилася щодо аспектів діяльності органів системи МВС.

До того ж стало відомо, що Арсен Аваков звільнив очільників Нацполіції у чотирьох областях.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва