У Дніпрі зухвалий водій маршрутки вигнав дівчинку з інвалідністю: деталі

23:45, 16 сентября 2019
Маршрутнику нібито не підійшла копія посвідчення про інвалідність дитинства.
У Дніпрі зухвалий водій маршрутки вигнав дівчинку з інвалідністю: деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Дніпрі водій маршрутки вигнав із салону авто 13-річну дівчинку з інвалідністю. Про це повідомляє сайт Днепр Вечерний.

Маршрутнику нібито не підійшла копія посвідчення про інвалідність дитинства. Це був останній рейс даного маршруту, але водій все одно висадив дитину на незнайомій вулиці в темний час.

«Сьогодні мою дочку 13-ти років водій викинув з маршрутки, бо його не влаштувала копія посвідчення про інвалідність дитинства! Все це сталося в маршрутці 58. Вимагав оригінал, пояснивши це тим, що ксерокопія - це просто папірець. До сьогодні копія завжди підходила, та й давати дитині оригінал посвідчення - недоцільно. Всі присутні в маршрутці намагалися заступитися за доньку, але водій проявив максимальну нелюдськість і висадив її на незнайомій їй вулиці в повній темряві! Дочка злякалася і вся в сльозах зателефонувала мені. Пізніше виявилося, що це був останній автобус, при цьому водій знав це! І викинув дівчинку одну пізно ввечері!» - написала мати дівчинки.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що у Києві неадекватний водій автомобіля «Мерседес» з пістолетом в руках напав на водія маршрутки. Нападник не соромився ні свідків, ні пасажирів транспорту.

Також п’ятьох патрульних харківського метро підозрюють у хабарництві та систематичних знущаннях над пасажирами підземки. Прокуратура завершила досудове розслідування щодо правоохоронців.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва