Екс-заступник міністра МВС Вадим Троян отримав нову посаду в Нацполіції

13:21, 26 сентября 2019
Вадим Троян став заступником голови Національної поліції України.
Екс-заступник міністра МВС Вадим Троян отримав нову посаду в Нацполіції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив Вадима Трояна заступником голови Національної поліції. Про це повідомляє прес-службу МВС.

«За поданням голови Національної поліції від 9 вересня 2019 року, полковника поліції Вадима Трояна, який раніше обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ, призначено заступником голови НПУ», — йдеться у повідомленні.

«У нас нові призначення. І я вважаю, що ці молоді люди будуть ефективно працювати на користь держави Україна. Ми маємо країну, яка ще перезавантажується, маємо нові підходи, маємо поліцію поза політикою, і перед нами стоять нові виклики. Тому ми маємо вчасно і адекватно реагувати», — наголосив Аваков.

Вадим Троян — український поліцейський, полковник, заступник міністра внутрішніх справ України з 8 лютого 2017 року по 6 вересня 2019 року.

Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, працював слідчим у Лозівському міськвідділі міліції Харківської області. Звільнився з міліції близько 2004 року.

Був начальником Головного управління Національної поліції у Київській області з 2015 року, Головного управління Міністерства внутрішніх справ (міліції) у Київській області з 2014 по 2015 роки. Брав участь у війні на сході України, був заступником командира полку «Азов» у 2014 році.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що КСУ розгляне справу щодо конституційності окремих положень закону про Нацполіцію.

Також ми повідомляли, що у чотирьох областях звільнили очільників головних управлінь Нацполіції.

Крім цього, відомо, що звільнили начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховерю.

Додамо, що Аваков знайшов для екс-глави Нацполіції нову посаду в МВС.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва