Розкрадання в Укрзалізниці: Антикорсуд наклав арешт на майно екс-депутата

22:13, 10 октября 2019
ВАКС наклав арешт на майно екс-депутата, підозрюваного у незаконних схемах із Укрзалізницею.
Розкрадання в Укрзалізниці: Антикорсуд наклав арешт на майно екс-депутата
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду 10 жовтня 2019 року задовольнила клопотання детектива НАБУ про накладення арешту на майно екс-нардепа, якого підозрюють у схемах на «Укрзалізниці», повідомляє прес-служба ВАКС.

Підозрюваний – народний депутат України VIII-ого скликання. Зокрема, його підозрюють у заволодінні майном ДП «Укрзалізничпостач» та Філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» в особливо великих розмірах під час здійснення останніми держзакупівель.

Нагадаємо, 4 жовтня слідчий суддя ВАКС вже застосувала до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці. Крім домашнього арешту, який полягає у забороні залишати житло з 22:00 до 06:00, слідчий суддя відповідною ухвалою поклала на підозрюваного додаткові обов’язки. Зокрема, він має здати на зберігання свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд із країни.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 2 жовтня 2019 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили трьом особам про підозру у завданні 20 млн грн ДП «Укрзалізничпостач»

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва