Донецький окружний адмінсуд оголошує конкурс на посади держслужбовців

19:05, 6 ноября 2019
Розпочався конкурс на зайняття посад держслужбовців категорії «Б» та «В».
Донецький окружний адмінсуд оголошує конкурс на посади держслужбовців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Донецький окружний адміністративний суд оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорії  «Б» та  «В».

Претендентам треба подати конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 зі змінами;

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 зі змінами, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь в конкурсі, подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік на сайті  Національного агентства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua).

Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Додаткові (необов’язкові) документи:  заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25.03.2016р. №246 зі змінами

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі може подати в установленому порядку до конкурсної комісії необхідну інформацію особисто або надіслати її поштою.

Строк подання документів: 8 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби (по 13 листопада 2019 року включно). Конкурсний відбір буде відбуватися 18 листопада 2019 року о 10:00 годині у приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 1.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, П'ятий апеляційний адміністративний суд оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки