Потужний вибух на Херсонщині: перші подробиці

05:00, 11 ноября 2019
У результаті інциденту постраждала жінка.
Потужний вибух на Херсонщині: перші подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У садівничому товаристві у селі Кардашинка Голопристанського району Херсонської області вибухнула дача по вулиці Виноградній, передає gopri.in.ua.

Її 73-річна господиня вранці встала і пішла на кухню, щоб приготувати собі сніданок. Та тільки-но вона включила світло, як пролунав вибух. Потужність його була така, що легкий будиночок частково рознесло. А жінка потрапила до районної лікарні з опіками обличчя та обох рук другого ступеня. Вижила вона тільки тому, що вибух не супроводжувався пожежею.

Начальник Головного управління ДСНС Херсонщини, полковник Сергій Чорний повідомив, що найбільш ймовірна причина того, що сталося - вибух газоповітряної суміші.

«До її утворення призвів витік з газового балона (чи то його вентиль був нещільно закритий, то чи звідкись ще «травило»). Як би там не було, але подібні вибухи газу в житлових будинки, кафе і госпбудівлях на Херсонщині відбуваються з гнітючою регулярністю – мало не кожен місяць. А в опалювальний сезон і частіше, так як люди використовують «балонний» пропан не тільки для приготування їжі, а й для обігріву», - сказав він.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про вибух на заводі у Сумах

Крім того, ми писали, що у Харкові невідомі підірвали банкомат

Також відомо, що в окупованому Донецьку горів склад боєприпасів

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді