Заборона на жебракування й агітацію: у Києві затвердили нові правила в метро

16:40, 12 ноября 2019
Згідно з новими правилами також забороняється розклеювати рекламу, гучно вмикати музику та грати на музичних інструментах.
Заборона на жебракування й агітацію: у Києві затвердили нові правила в метро
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 12 листопада, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили нові правила користування Київським метрополітеном, повідомляє прес-служба відомства.

«Попередні правила столичної підземки є застарілими та не враховують вимог законодавства про міський електричний транспорт», — вважають у Київраді.

Було вирішено заборонити у метро:

  • жебракувати;
  • розклеювати рекламу;
  • агітувати;
  • здійснювати підприємницьку діяльність;
  • гучно вмикати музику та грати на музичних інструментах.

Під забороною також проведення масових заходів на станціях метро. Для безпечного пересування пасажирів із вадами зору дозволяється проїзд із собакою-поводирем. Тварина повинна мати ошийник, намордник, спеціальне посвідчення та пройти навчання в умовах метрополітену.

Спортінвентар перевозитиметься виключно в чохлах. Також належна упаковка потрібна для садового інвентаря, саджанців, риболовних снастей.

Пасажири метро зобов’язані мати охайний зовнішній вигляд. Вхід до підземки буде заборонено частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в нижній білизні. Також не можна пересуватися на самокатах, роликових ковзанах і скейтах. Відповідне рішення підтримали 62 депутати Київради.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, коли метро Києва остаточно відмовиться від жетонів.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде