Героїчний вчинок: військові врятували відвідувача суду

16:59, 13 ноября 2019
Солдати військової частини №3066 надали своєчасну медичну допомогу.
Героїчний вчинок: військові врятували відвідувача суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

7 листопада в Північному апеляційному господарському суді сталася надзвичайна ситуація — під час судового засідання у представника по справі раптово погіршилося самопочуття. Стан відвідувача суду потребував невідкладних дій з надання екстреної медичної допомоги. Про це повідомляє прес-служба суду.

Завдяки швидкому та ефективному реагуванню військовослужбовців військової частини 3066 Національної гвардії України ˜— Логвинюка Станіслава Олеговича, Сургая Сергія Юрійовича та Ющика Віталія Вікторовича до приїзду швидкої медичної допомоги стан постраждалої особи вдалося стабілізувати.

Особливо слід відзначити солдата вказаної військової частини Логвинюка Станіслава Олеговича, який безпосередньо надав кваліфіковану та своєчасну медичну допомогу представнику в критичній ситуації.

Суддями, які 7 листопада здійснювали розгляд справи, було висловлено вдячність за надання професійної та невідкладної домедичної допомоги, що врятувало та зберегло життя людині.        

«Крім виконання своїх завдань та обов’язків, передбачених статутами та інструкціями, важливим є питання милосердя, добра та небайдужості до інших людей, адже не кожен може швидко зорієнтуватися, дати вірну оцінку надзвичайній ситуації, проявити мужність та надати необхідну допомогу, яка виходить за межі повсякденних службових обов’язків», — зауважив Борис Грек під час особистої зустрічі з керівництвом військової частини.

«Колектив Північного апеляційного господарського суду висловлює велику подяку Станіславу Логвинюку, а також його родині і військовій частині 3066 за виховання свідомого громадянина нашого суспільства», — повідомили у прес-службі суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в столичному метро людина опинилася на межі смерті.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва