ВАКС продовжив арешт бізнесмена Вадима Альперіна: подробиці

12:50, 13 декабря 2019
Бізнесмена підозрюють в організації корупційної схеми на митниці, що завдала понад 77,7 мільйона гривень збитків.
ВАКС продовжив арешт бізнесмена Вадима Альперіна: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колегія суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги прокурорів у справі одеського бізнесмена Вадима Альперіна щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Про це повідомляє прес-служба ВАКС.

За результатами судового розгляду суд залишив без змін ухвалу слідчого судді та запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою внесення застави у розмірі 36 440 прожиткових мінімумів для працездатних осіб — 70 001 240 гривень.

Відомо, що бізнесмена підозрюють в організації корупційної схеми на митниці, що завдала понад 77,7 мільйона гривень збитків.

Дії обвинуваченого, якого слідство вважає організатором вказаного корупційного злочину, кваліфіковані за ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем).

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що одеського бізнесмена Вадима Альперіна затримали за підозрою в організації масштабних схем на митниці

Також ми писали, що співробітники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру одеському бізнесмену Вадиму Альперіну.

Додамо, що Вищий антикорупційний суд на судовому засіданні 29 листопада обрав запобіжний захід бізнесмену Вадиму Альперіну.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва