НАБУ затримало Вадима Альперіна: що інкримінують бізнесмену

18:52, 27 ноября 2019
Альперін вважається головою злочинної організації, яка спеціалізувалася на махінаціях з розмитненням товарів за заниженими цінами.
НАБУ затримало Вадима Альперіна: що інкримінують бізнесмену
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеського бізнесмена Вадима Альперіна затримали за підозрою в організації масштабних схем на митниці. Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро на своїй сторінці в Facebook.

За версією слідства, Альперін вважається головою злочинної організації, яка спеціалізувалася на махінаціях з розмитненням товарів за заниженими цінами.

«Зараз детективи НАБУ і прокурори САП здійснюють необхідні процесуальні дії, пов'язані з особистим врученням повідомлення про підозру», — йдеться в повідомленні.

Зловмиснику готують підозру за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків), ч. 2 ст. 364 (зловживання службовими повноваженнями) КК України. Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що НАБУ затримало 7 співробітників органів митного контролю.

Крім того, ми писали, що очільник Державного бюро розслідувань спростував інформацію про те, що розслідування справ Майдану зупинено начебто через відсутність норми в законодавстві про переведення слідчих ГПУ до ДБР.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України