У НАЗК роз’яснили питання декларування неповнолітніх дітей від попередніх шлюбів

12:00, 16 декабря 2019
Українцям потрібно знати деякі особливості.
У НАЗК роз’яснили питання декларування неповнолітніх дітей від попередніх шлюбів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відомості про неповнолітню дитину члена сім’ї суб’єкта декларування від попереднього шлюбу, яка проживає окремо від такого члена сім’ї суб’єкта декларування, не підлягають відображенню у декларації. Про це повідомили представники Департаменту перевірки декларацій та моніторингу способу життя НАЗК, передає офіційний сайт відомства.

«Статтею 1 Закону до членів сім’ї суб’єкта декларування віднесено неповнолітніх дітей самого суб’єкта декларування, навіть за умови окремого проживання. Тому декларуванню у розділі 2.2 «Відомості про членів сім’ї суб’єкта декларування» підлягають відомості про неповнолітню дитину самого суб’єкта декларування, навіть якщо ця дитина проживає в іншій сім’ї», — зазначив головний спеціаліст відділу аналітичної та роз’яснювальної роботи Департаменту перевірки декларацій та моніторингу способу життя Іван Михайлов.

У НАЗК також нагадали, що Національне агентство спільно з Українською школою урядування упродовж жовтня-грудня проводить низку регіональних тренінгів для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування. 

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Національне агентство з питань запобігання корупції роз’яснило порядок подання декларації після звільнення.

Крім того, ми писали, як подати декларацію в електронний кабінет

Також відомо, що НАБУ отримає доступ до інформаційних ресурсів НАЗК.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва