НАБУ проводить обшуки у приміщеннях колишнього Міністерства інформаційної політики

18:38, 26 декабря 2019
У відомстві зазначили, що слідчі дії були санкціоновані.
НАБУ проводить обшуки у приміщеннях колишнього Міністерства інформаційної політики
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснюють низку обшуків, зокрема й у приміщеннях колишнього Міністерства інформаційної політики України. Про це інформує прес-служба антикорупційного бюро.

«Слідчі дії санкціоновані, їх здійснюють у межах розслідування можливої розтрати службовими особами Міністерства інформаційної політики України за попередньою змовою зі службовцями ДП «Центр захисту інформаційного простору України» та представниками приватних компаній бюджетних коштів, отриманих для фінансування проектів із захисту національного інформаційного простору.

Попередня правова кваліфікація — ч. 5 ст. 191 КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з липня 2019 року за власними напрацюваннями», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що вже у грудні Верховна Рада може ухвалити законопроект щодо медіасервісів, який юридично визначить, чи є інтернет-портали засобами масової інформації.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва