У столичному парку бродить дикий бобер: фото

07:45, 5 января 2020
Гризун прокинувся від сплячки та почав обгризати верби.
У столичному парку бродить дикий бобер: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У парку "Перемога", що у Дніпровському районі, гризун прокинувся від сплячки та почав обгризати верби. Про це повідомляє сайт "Сегодня".

Комунальні працівники вважають, що зубастий мешканець не шкодить парку, а його присутність переконує в тому, що вода у водоймах чиста.

Євгеній Коршун розповів, що це нормальний природний процес і ніхто не буде боротись із бобром. Кожен рік весною та восени зубач активно заготовляє собі деревину та обгризає дерева. Працівники парку більше хвилюються за здоров’я самого бобра, адже верба може рости й на самій корі.

У парку намагалися прикормлювати гризуна вербовими гілками, однак він надає перевагу виключно живому дереву. Його зуби настільки міцні, що він спокійно може перекусити металеву сітку, якою обмотують великі верби. Та він цього не робить і гризе лише незахищені дерева.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що протягом 2020 року в Україні припинять використовувати тварин у державних цирках. 

Також була інформація про рішення ВС, де роз’яснюється, в яких випадках за жорстоке поводження з тваринами загрожує кримінальна відповідальність.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва