Слідчий ДБР напав на пасажирку в аеропорту: у відомстві вибачились за поведінку працівника

18:01, 5 января 2020
Слідчий нібито без черги сів на рейс до Мілану, грубо образивши і принизивши пассажирку, що першою стояла в черзі.
Слідчий ДБР напав на пасажирку в аеропорту: у відомстві вибачились за поведінку працівника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Тимчасова очільниця Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова вибачилась за неетичну поведінку слідчого Тараса Заставного в аеропорту «Жуляни». Про це повідомляє прес-служба Бюро.

Відомо, що 3 січня в аеропорту коли слідчий нібито без черги сів на рейс до Мілану, грубо образивши і принизивши пассажирку, що першою стояла в черзі.

Так, у своєму пості у Facebook, постраждала зазначає, що слідчий скористався зв’язками у ДБР, щоб його пропустили на рейс без черги та звинувачує Заставного у зловживанні службовим становищем.

Венедіктова перепросила за неетичну повідінку та запевнила, що Бюро зробить все, аби подібні факти не траплялися в майбутньому.

«Ми формуємо новий правоохоронний орган, тому для нас важлива бездоганна репутація кожного працівника Бюро, а особливо слідчого. Запевняємо, що Бюро зробить все, аби подібні факти не траплялися в майбутньому», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань надіслало до Рахункової палати України, Державної аудиторської служби України та Національного агентства України з питань державної служби листи, в яких ініціювало проведення повної перевірки діяльності ДБР

Раніше ми писали, які завдання вирішуватиме в ДБР Ірина Венедіктова.

Додамо, директор Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова розповіла про поточний стан справ в ДБР та стратегії майбутньої роботи Бюро.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду