Масштабна перевірка: на Держбюро розслідувань чекає аудит

15:12, 3 января 2020
Планується провести заходи державного зовнішнього фінансового контролю.
Масштабна перевірка: на Держбюро розслідувань чекає аудит
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань надіслало до Рахункової палати України, Державної аудиторської служби України та Національного агентства України з питань державної служби листи, в яких ініціювало проведення повної перевірки діяльності ДБР. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

«Після реорганізації Державного бюро розслідувань у правоохоронний орган проведення аудиту є невід’ємною частиною заходів, необхідних для налагодження роботи ДБР», — зазначила т.в.о. директора ДБР Ірина Венедіктова.

Зокрема, планується провести заходи державного зовнішнього фінансового контролю (аудиту) Рахунковою палатою України, який перевірить дотримання бюджетного законодавства у Державному бюро розслідувань.

«Державною аудиторською службою України будуть проведені ревізії фінансово-господарської діяльності та законність проведення державних закупівель.

Національне агентств України з питань державної служби перевірить встановлені судами факти незаконних звільнень працівників ДБР, на виплату компенсацій, якими витрачались бюджетні кошти та дотримання ДБР загальних вимог дотримання Закону України «Про державну службу».

Крім цього, Державне бюро розслідувань розглядає можливість залучення незалежних експертів для проведення повного аудиту усієї діяльності ДБР», — йдеться у повідомленні Бюро.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що 27 грудня Президент призначив Ірину Венедіктову на посаду виконуючої обов’язки глави ДБР.

Раніше ми писали, які завдання вирішуватиме в ДБР Ірина Венедіктова.

Додамо, директор Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова розповіла про поточний стан справ в ДБР та стратегії майбутньої роботи Бюро.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду